Feb 21, 2010

hello


today a nice walk in the park and we sat on the swing. it was nice. we are looking forward to spending more time together when the shop will be closed.
thank you for all your supporting comments. lots of people came to the shop this weekend.

8 comments:

mereldevil said...

o wat verschrikkelijk,ik woon ver van antwerpen maar was zo graag nog eens komen snuisteren. heb jullie rond de kerst ontdekt en zowat al mijn eindejaarskado's bij jullie gevonden... van dan af vaak zitten dromen bij jullie blog en site.
ik bereid nu zelf mijn webshopje voor en't nieuws dat jullie (moeten) sluiten maakt het wat koud in mijn hartje...sterkte, jullie plekske was-is de max...

spin said...

ik was zo graag bij jullie in de winkel geweest, zo stom dat ik dat nooit gedaan heb, ik heb net wat besteld uit de webshop, voor de laatste keer... maar voel me een soort van schuldig dat het zo goedkoop was.
ik wens jullie al het beste voor de toekomst, geniet er van!!

http://anafternoonnap.blogspot.com/2010/02/blog-post.html

jokemijn said...

hey, is jullie winkel deze week nog open? Het weekend was onverwacht plots druk. Hopelijk was zaterdag nog niet jullie laatste dag...

Kylie said...

hello :) glad to see you enjoying your time together. Kx

morgane* said...

I'm so sad (-:
Thank you very much for all !!!
Best,
Morgane (jujunet)

Lady Ren said...

Great photo- So sorry to hear about the shop.

Janien /leuke post said...

Ik zal deze week zeker nog even binnenspringen maar helaas dan voor de laatste keer! Ik zal het missen. Heb genoten van de winkel, de sfeer, de spullen. Alle goeds voor wat nog gaat komen!

gracia said...

Seems I am too slow. Oh well. Sorry to hear about your store too.